Zaterdag staan nog enkele vluchten gepland, nadien gaat het slot er voor zeker vier weken op, repatriëringsvluchten uitgezonderd.
Volledig scherm
Zaterdag staan nog enkele vluchten gepland, nadien gaat het slot er voor zeker vier weken op, repatriëringsvluchten uitgezonderd. © Photo News

Brussels Airlines parkeert 37 vliegtuigen op luchthaven Zaventem, operatie duurt maar liefst 2 weken

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zit in de laatste fase naar de tijdelijke opschorting van al haar reguliere vluchten naar aanleiding van de coronacrisis. Zaterdag staan nog enkele vluchten gepland, nadien gaat het slot er voor zeker vier weken op, repatriëringsvluchten uitgezonderd. Op de luchthaven van Zaventem worden 37 vliegtuigen geparkeerd.

2 reacties

 • Olivier Delbeke

  2 jaar geleden
  Idd , maar ja geld gaat blijkbaar voor op gezondheid
 • Maikel van Westenbrugge

  2 jaar geleden
  Hadden ze al veel eerder moeten doen dan was het nooit zo verspreid geweest
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Koppel op vakantie in Tenerife is niet te spreken over Brussels Airlines: “Vóór 19 april raken we niet meer thuis, zeiden ze”

  Koppel op vakantie in Tenerife is niet te spreken over Brussels Airlines: “Vóór 19 april raken we niet meer thuis, zeiden ze”

  Om de uitbraak van het coronavirus in te dijken, kondigde Spanje afgelopen zondag een lockdown af. Daardoor dreigden de toeristen Frank Van Hout (59) en Liliane Claessen (59) uit Malle tot 19 april op Tenerife in hun appartement te moeten blijven. “Brussels Airlines zei dat onze vlucht aanstaande zondag niet zou kunnen doorgaan”, zegt Frank. Het koppel raakte uiteindelijk op donderdagavond met een vlucht van Transavia tot in Eindhoven.