AFP
Volledig scherm
© AFP

Brussels Airlines laat minder handbagage toe

Wie in economy vliegt met Brussels Airlines, zal binnenkort minder handbagage kunnen meenemen. De luchtvaartmaatschappij verlaagt het maximaal toegelaten gewicht tot 8 kilogram, met daarnaast nog een "klein persoonlijk item". Momenteel geldt een limiet tot 12 kilogram voor één stuk handbagage en een persoonlijk item.

7 reacties

 • Tim Tops

  1 jaar geleden
  Het werd tijd.Sommgen kunnen hun bagage zelfs niet of met moeite in de bagageruimte plaasten. Hopelijk volgen er nog maatschappijen .
 • Marc Maes

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat de mensen die daar werken al iets anders aan het zoeken zijn ...dit blijft niet duren. Bodemloze put.
 • peter maas

  1 jaar geleden
  Geen probleem er zijn nog andere maatschappijen.
 • Luc Corneillie

  1 jaar geleden
  Ze kunnen vliegtuigen parkeren. Wat is belangrijk, het vliegtuig of de passagier? Laat de aandeelhouders maar eens zweten. Te veel verdiend zorder prestaties, dat moest er toch eens van komen.
 • Guido Boonen

  1 jaar geleden
  Dat is tot 1600Kg meer vracht !
 1. UITGELEGD. Zo werkt het kleurensysteem van onze overheid voor reizen naar het buitenland

  UITGELEGD. Zo werkt het kleurensys­teem van onze overheid voor reizen naar het buitenland

  Viroloog Steven Van Gucht heeft op de briefing over het coronavirus woensdag het systeem met kleurencodes verduidelijkt die onze overheid gebruikt voor reizen naar het buitenland en uitgelegd hoe die codes worden toegekend. Het systeem kreeg de afgelopen weken kritiek, onder meer van landen die aangeduid worden als oranje of rode zone en waarnaar reizen wordt afgeraden. Daarop stuurde de cel evaluatie (Celeval) van het Nationaal Crisiscentrum bij.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.