Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Brussels Airlines breidt uit: vijf nieuwe bestemmingen tijdens de zomer

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines is haar netwerk aan het uitbreiden, nu de vraag naar vliegreizen begint toe te nemen. De komende maanden zal het netwerk zoals aangekondigd evolueren naar bijna tachtig bestemmingen. Daarbij zijn er vijf nieuwe: Bordeaux (Frankrijk), Frankfurt (Duitsland) en de Marokkaanse steden Tanger, Nador en Al Hoceima.

 1. INTERVIEW. CEO Brussels Airport over zwaar getroffen luchtvaartsector: “Grote uitbreidingsplannen uitgesteld door financieel verlies en té onzekere toekomst”
  PREMIUM
  Zaventem

  INTERVIEW. CEO Brussels Airport over zwaar getroffen luchtvaart­sec­tor: “Grote uitbrei­dings­plan­nen uitgesteld door financieel verlies en té onzekere toekomst”

  150 miljoen euro verlies en 4.000 directe jobs weg op ‘zijn’ luchthaven: nooit eerder kende CEO van Brussels Airport Arnaud Feist zo’n rampzalige maanden. Hoewel het reisverbod maandag opgeheven werd, ziet de toekomst voor Zaventem er nog steeds niet rooskleurig uit. En dat heeft nu ook gevolgen voor de ambitieuze toekomstplannen voor 2040. “Nu blijven investeren in passagiersgebouwen zou zinloos zijn”, aldus de CEO, die ook enkele pertinente vragen en eisen voor de overheid heeft om het herstel van de sector in te zetten.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije