Volledig scherm
© EPA

Britse toeristen in paniek nu TUI plots niet meer naar Spanje vliegt: “Snel een vlucht, we willen hier niet vast komen te zitten”

Britse toeristen die naar Spanje geweest zijn en naar huis terugkeren, moeten weer veertien dagen in quarantaine blijven. De maatregel is om middernacht ingegaan. Reisonderneming TUI zette vluchten richting Spanje bijgevolg meteen stop. Volgens Spaanse media zijn heel wat Britten nu in paniek naar de luchthaven getrokken om naar huis te vliegen. “We willen snel een vlucht nemen, want we willen hier niet vast komen te zitten”, klinkt het.

 1. Experte waarschuwt: “Spanje mogelijk getroffen door tweede virusgolf”
  Coronacrisis

  Experte waarschuwt: “Spanje mogelijk getroffen door tweede virusgolf”

  Een Spaanse deskundige inzake volksgezondheid vreest dat een tweede coronagolf over Spanje aan het rollen is. “Er zijn belangrijke uitbraken. Mogelijk gaat het om een tweede golf.” Sinds het einde van de noodtoestand op 21 juni gaat het aantal nieuwe besmettingen langzaam opnieuw omhoog in Spanje. Vooral in het noordoosten van het land, tegen de grens met Frankrijk, kleurt de coronakaart rood. De Franse premier Castex raadt landgenoten aan niet naar Catalonië te reizen. De autoriteiten hebben er inmiddels beslist om het nachtleven stil te leggen, meldt El Pais.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond