Passagiersverkeer neemt weer toe op de luchthaven van Charleroi.
Volledig scherm
Passagiersverkeer neemt weer toe op de luchthaven van Charleroi. © BELGA

Bijna normaal aanbod deze zomer op luchthaven Charleroi

ReizenHoewel het aantal passagiers op de luchthaven van Charleroi in mei nog maar een tiende was van het normale niveau, ziet de luchthaven toch de eerste tekenen van herstel. Ze verwacht tijdens de zomer 140 vluchten per dag te verwerken, of 90 procent van de capaciteit die in 2019 werd aangeboden.

0 reacties

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Enige arrestant in fatale mishandeling Mallorca vrijgelaten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt
  SPANJE - NEDERLAND
  9

  Enige arrestant in fatale mishande­ling Mallorca vrijgela­ten, lijkt niet te hebben geslagen of geschopt

  De enige verdachte die is opgepakt in Palma de Mallorca in verband met de fatale mishandeling van de Nederlandse toerist Carlo Heuvelman afgelopen week, is weer vrij, meldden Spaanse media. De 18-jarige Nederlander lijkt de 27-jarige toerist uit Waddinxveen (Zuid-Holland), die ernstig hersenletsel opliep en zondag in een ziekenhuis in Palma overleed, niet te hebben geslagen of geschopt.