Touring Reisbijstand heeft tijdens de maand juli 6358 interventies gedaan voor Belgen met problemen in het buitenland. Dat is een stijging met 42 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar, toen er 4478 interventies waren. In totaal ontving Touring Reisbijstand in juli 27.954 oproepen van Belgen met een probleem in het buitenland. Dat is een stijging van 40 procent.

Belgen in buitenland hadden in juli stuk meer problemen

Touring Reisbijstand heeft tijdens de maand juli 6.358 interventies gedaan voor Belgen met problemen in het buitenland. Dat is een stijging van 42 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar, toen er 4.478 interventies waren. In totaal ontving Touring Reisbijstand in juli 27.954 oproepen van Belgen met een probleem in het buitenland. Dat is een stijging van 40 procent.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.