(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © REUTERS

Belgen gestrand in luxe op Jamaica na vliegtuigpanne: 600 euro per persoon en all inclusive verblijf

Meer dan 300 Belgen zitten sinds dinsdagavond vast op Jamaica nadat de Boeing 787 Dreamliner waarmee ze zouden terugvliegen naar ons land door een panne werd getroffen. De communicatie en opvang verlopen rommelig, getuigen gestrande toeristen aan RTL Info, maar TUI-woordvoerder Piet Demeyere spreekt dat tegen. “De passagiers verblijven in all-inclusive hotels en krijgen 600 euro per persoon.”

13 reacties

 • Emiel Van Landeghem

  1 jaar geleden
  Rasschaert en co, Vertragingen en defecten zijn quasi dagelijkse kost en dit bij alle types van vliegtuigen. Zelf diverse problemen gekend met Airbus. 320 en 330 Feit is dat op kleinere luchthavens men nu eenmaal niet alle wisselstukken voorhanden heeft, dus die moeten samen ‘et bekwame technici worden overgeloven!
 • robert henneman

  1 jaar geleden
  het is en blijft mechanisch. wees blij dat ze voor de veiligheid gaan, anders liep het misschien af zoals het vliegtuig in istanbul.dus een goede raad: niet klagen maar blij zijn dat t u i dit doet.
 • Pieter Verhulst

  1 jaar geleden
  Niet leuk natuurlijk maar als je all in wordt geplaatst en 600 euro op krijgt heb je niet echt te klagen. De vakantie heb je gehad met fikse korting, 4 dagen all in in chique hotel extra kan je beter het beste van maken.
 • ANGELE VANPARIJS

  1 jaar geleden
  En wanneer ze geen zin hebben om te betalen bij een vertraging van meer dan 12 uur verzinnen ze een birdstrike...
 • Charlotte Mestdagh

  1 jaar geleden
  Mensen die denken dat de extra vakantie leuk is kan ik begrijpen. Maar wij zitten hier zelf vast en als je om de zoveel tijd gevraagd word klaar te staan en uit te checken om te vertrekken en dan uiteindelijk toch niet te vertrekken kun je niet echt genieten en als je dan ook nog eens moet veranderen van hotel al helemaal niet. Het was idd leuk geweest hadden ze van in het begin gezegt het zal 3 dagen duren of hoelang het allemaal idd zal gaan duren dit was een heel ander verhaal geweest.