De internationale luchthaven van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.
Volledig scherm
De internationale luchthaven van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. © REUTERS

Baas drukste luchthaven ter wereld: "Er is geen alternatief voor vaccinatiepaspoort”

De luchthaven van Dubai kent het drukste internationale reisverkeer ter wereld. De CEO, Paul Griffiths, heeft zich nu uitgelaten over het veelbesproken vaccinatiepaspoort. Voor hem is het de enige manier om reizen naar het buitenland weer massaal toe te staan. “Er is geen alternatief”, meent Griffiths.

12 reacties

 • Gilbert Deprez

  4 weken geleden
  Vaccnatiebewijs moet er komen , ook voor kapper , horeca ,enz . Wie zich niet wil laten vaccineren blijft dan maar thuis .Wie de kans nog niet heeft gehad moet maar wachten dan .
 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  Waar zit het probleem? Het is toch al jaren verplicht om bepaalde vaccinaties te moeten ondergaan vooraleer je naar bepaalde landen/werelddelen mag afreizen? Ik zie het verschil niet. En diegenen die met het vliegtuig op vakantie willen naar verre bestemmingen zal dit bekend in de oren klinken toch? Dus direct invoeren om het reizen van het virus zelf te beperken.
 • Freddy Van remoortere

  1 maand geleden
  Hopelijk kunnen we binnenkort met zijn allen terug gaan vliegen. Maar zo een paspoort is meer dan nodig willen we niet terugvallen in een nieuwe pandemie
 • Renée Schietekat

  1 maand geleden
  Het is helemaal niet discriminerend. Het is gewoon een probleem dat men niet iedereen gelijk kan vaccineren. Daar moet men mee leven.
 • Luc Vleminckx

  1 maand geleden
  Geen discriminatie toegelaten om te reizen, iedereen moet zich vrij kunnen bewegen gevaccineerd of niet. Iedereen gelijk voor de wet.