Met een lengte van 94,84 meter en een breedte van 16,5 meter is de infinity pool bijna twee keer zo lang als een olympisch zwembad.
Volledig scherm
Met een lengte van 94,84 meter en een breedte van 16,5 meter is de infinity pool bijna twee keer zo lang als een olympisch zwembad. © Address Hotel + Resorts

Baantjes trekken kan nu op recordhoogte in infinity pool op dak van wolkenkrabber in Dubai

Op bijna 300 meter boven zeeniveau, daar waar de blauwe lucht helemaal tot aan de horizon reikt, kan je zwemmen dat het een lieve lust is. In Dubai - waar anders? - bevindt zich nu ‘s werelds hoogste overloopzwembad in een gebouw, meer bepaald op het dak van het onlangs geopende Address Beach Resort. Een duizelingwekkende prestatie op 293,9 meter hoogte.

2 reacties

 • Johan Apatride

  19 uur geleden
  Mooie prestatie van het bouwbedrijf maar op 300m hoogte moet het toch serieus waaien,
 • DANIEL DEGRYSE

  1 week geleden
  Ongelooflijk waartoe de mens in staat is. Knappe bollen die dit project gedaan hebben. Anderzijds het is gemakkelijk als je de ruwe aardolie gratis uit de grond haalt. Bij ons komt er alleen water met hoog ijzergehalte uit.
 1. Influencers Freya (33) en Cilem (28) combineren in Dubai business & pleasure: “Alles is hier nog maar net begonnen”
  PREMIUM

  Influen­cers Freya (33) en Cilem (28) combineren in Dubai business & pleasure: “Alles is hier nog maar net begonnen”

  Steeds meer Vlaamse ondernemers leven ‘the Emirat dream’ en genieten onder de brandende woestijnzon van een mild ondernemersklimaat. Freya Poppe (33) kreeg het op de heupen van de lockdown en vertrok vorig jaar zonder strak plan naar Dubai. Maar zie, de kussens van de onderneemster uit Pink Ambition liggen intussen ook in Dubai in meubelwinkels. Ook mode-ontwerpster Cilem Tunc (28) doet gouden zaakjes in het emiraat. Wij zochten de twee dames op.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije