Australië is meer dan schattige koala's en kangoeroes: Arne ontdekt de 'enge' jungle

Arne Down Under: Vlog 17

In vlog 17 wandelt Arne door de jungle van Australië.
rv In vlog 17 wandelt Arne door de jungle van Australië.
Arne trekt de Australische jungle in op zoek naar watervallen en mooie plekken om te zwemmen. Maar hij ontdekt er al snel dat het land niet alleen schattige beestjes heeft. Arne verliest in de jungle ook even zijn hoffelijkheid tegenover zijn vrouwelijke medereizigers, maar dat is hem snel vergeven. 

Vier maanden lang trekt Arne Vanhaecke in Australië rond met zijn gitaar in de hoop er snel aan de bak te komen met zijn muziek. Iedere dinsdag en vrijdag om 19.00 uur lanceert hij de vlog ‘Arne Down Under’ op HLN.

Wil je Arne een tip geven, aanmoedigen of gewoon eens hallo zeggen? Je kan hem bereiken via WhatsApp op het nummer 0474/49.13.00 of via mail: arne@hln.be.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cat People

  Zit ook in Australië. Weet niet wie die flauwe kerel is, maar hij had zich beter even op voorhand voorbereid alvorens zo’n gezeik te vertellen. Maakt zich ontzettend belachelijk btw!

 • Jam Jirmusch

  T is wel een beetje een watje precies. Eerst heimwee, nu weer bang van de beestjes,..

 • Yves Hinnekens

  Iemand die denkt dat hij de enige is dat in Australië heeft rondgereisd... Misschien had hij beter voordien biologie gestudeerd

 • Laurent Van De Velde

  Zelf in de steden kruipen er slangen uit de riolen..

 • lindsey clauw

  Ja er zitten veel gevaarlijke dieren in Australië dat weet iedereen toch