Arne neemt na vier maanden afscheid van Australië met muzikale ode aan Sydney

Arne Down Under: vlog 33

In deze laatste vlog is Arne na vier maanden door Australië reizen terug waar het begon: in Sydney. Hij blikt terug op zijn reis, telt af naar het nieuwe jaar, en haalt nog één keer zijn gitaar boven aan het Sydney Opera House.

rv

Vier maanden lang trok Arne Vanhaecke in Australië rond met zijn gitaar in de hoop er snel aan de bak te komen met zijn muziek. Iedere dinsdag en vrijdag lanceerde hij de vlog ‘Arne Down Under’ op HLN. Je kan hem bereiken via WhatsApp op het nummer 0474/49.13.00 of via mail: arne@hln.be.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Franky Brandt

    En waarom zou dat niet kunnen dan? Er zijn er zoveel die reizen en betaald worden, reisorganisators bvb. Er zijn er zoveel die veel te veel betaald worden om weinig uit te voeren, ga eens kijken in het parlement.

  • Johnny De Sutter

    Uit pure jaloezie natuurlijk... Waarom krijgt deze kerel betaald om te reizen?