Alle Belgische Center Parcs en Sunparks sluiten tijdelijk de deuren

center parcs
De zes Belgische vestigingen  van Center Parcs en Sunparks sluiten door het coronavirus tijdelijk de deuren.  Dat heeft Center Parcs zonet bekendgemaakt.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De bungalowparkgroep volgt de voorschriften van de Belgische overheid en neemt daarom de maatregel. Wie onderweg is naar Center Parcs Erperheide (Peer), De Vossemeren (Lommel) of Les Ardennes (Vielsalm, provincie Luik) of naar Sunparks Kempense Meren (Mol), De Haan aan Zee of Oostduinkerke, wordt gevraagd de reis te onderbreken en terug te keren naar huis.   

De vestigingen sluiten om 12.00 uur 's middags allen de deuren en blijven zeker gesloten tot 3 april. Center Parcs informeert de gasten per sms en e-mail.  Het bedrijf vraagt de gasten vriendelijk om geen telefonisch contact op te nemen. 

De Nederlandse, Duitse en Franse parken zijn tot nader order wel geopend, Belgische gasten die daar hebben geboekt kunnen wel afreizen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.