Trees de Boer (57) laat de schade op haar auto zien. De wagen werd flink gebruikt terwijl zij en haar gezin op vakantie waren.
Volledig scherm
Trees de Boer (57) laat de schade op haar auto zien. De wagen werd flink gebruikt terwijl zij en haar gezin op vakantie waren. © Foto Freddy Schinkel

Aan parkeerbedrijf toevertrouwde auto heeft voor duizenden euro's schade, 1.400 kilometer extra op de teller en twee flitsboetes

Je auto op Nederlands grootste luchthaven Schiphol toevertrouwen aan een valetparkingbedrijf, is vragen om problemen. Iets waar Margriet Vroomans (21) en haar moeder Trees de Boer (57) over kunnen meepraten. Hun Volkswagen Golf had na terugkomst 1.400 kilometer extra op de teller en bleek minstens tweemaal te zijn geflitst.  Dat was niet het ergste: de schade aan hun auto loopt in de duizenden euro's. “Dit is zó bizar...”

110 reacties

 • Yvan Lissens

  2 jaar geleden
  Reken in uw vakantiebudget de prijs van een taxi, of openbaar vervoer. De problemen met valet-parkingdiensten aan Schiphol zijn allang aan de gang, raar dat er nog steeds mensen in die val trappen. Het probleem werd destijds al aangekaart in het Nederlandse tv-programma "Betrapt" met auto's voorzien van verborgen camera's.
 • Joris Neyt

  2 jaar geleden
  Vermoed dat ze zelf je auto verhuren terwijl je op reis bent.dat soort soemelaars is onbetrouwbaar en weten nooit van niks en is nooit van hun
 • Johan Van Biesen

  2 jaar geleden
  Op tijd boeken bij Tui, en gratis vervoer via Billo, geen stress, mijn wagen staat veilig in mijn garage gedurende de reis.
 • Danny Volkaerts

  2 jaar geleden
  Beslag laten leggen op de parking en alles wat er staat, ze zullen vlug betalen.
 • Victor Munster

  2 jaar geleden
  Dat is een misdrijf waaraan civielrechtelijke consequenties vasthangen. De politie verzint maar wat om er zich vanaf te maken. Bij de rechter-commissaris (bij ons heet dat een onderzoeksrechter) klacht met burgerlijke partijstelling indienen. Dan MOETEN ze het onderzoeken.