De smartphone is onmisbaar op vakantie. Cijfers van het mobiele dataverkeer tonen aan dat het datavolume van Belgische gebruikers in het buitenland verdrievoudigd is. 
Volledig scherm
De smartphone is onmisbaar op vakantie. Cijfers van het mobiele dataverkeer tonen aan dat het datavolume van Belgische gebruikers in het buitenland verdrievoudigd is.  © iStock

3.198 Belgen laten in hun reisplannen kijken: de belangrijkste conclusies

Reisje boeken? Snel even klikken of swipen dan, want zes op de tien Belgen zoeken online vliegtickets en verblijf. Dat blijkt uit de vakantiebarometer van Touring die de reisplannen van 3.198 landgenoten onder de loep nam. De belangrijkste cijfers op een rijtje.

6 reacties

 • daniel d'hulst

  4 jaar geleden
  Ben nu in Toscaniē maar de muggen zijn verschrikkelijk
 • Ben Vandevenne

  4 jaar geleden
  Vakantie is bij ons altijd thuis. Camper laden, dagje of een paar dagen relax rijden en verder genieten van de vrijheid in onze eigen luxe. Doen het al jaren en zal nooit veranderen.
 • elisabeth vandyck

  4 jaar geleden
  buiten europa veel goedkoper en meer menselijkheid , dat zien de egotrippers van europa niet
 • linda thinks

  4 jaar geleden
  vooral die smartfone is ultrabelangrijk op reis net een museum bezocht wist niet wat ik zag , men maakte fotos van het bord met uitleg en ging naar het volgende de tentoongestelde voorwerpen werden niet eens og hoogstens vluchtig bekenen
 • Jos Indigne

  4 jaar geleden
  Juist Geert , ik moet elk jaar mijn vakantie geld geven aan de belastingen
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.