REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

185 passagiers van Brussels Airlines al twee dagen vast op Tenerife

185 passagiers van Brussels Airlines zitten al twee dagen vast op Tenerife. De banden van het vliegtuig raakte bij take-off beschadigd door rondslingerende stukken materiaal op de opstijgbaan en de vlucht werd geannuleerd. Hoewel eerst beloofd werd dat de passagiers vandaag naar huis konden, blijkt het herstel toch een dag langer te duren.

83 reacties

 • francis vanoverschelde

  3 jaar geleden
  Toch hotel gekregen .wat is het probleem
 • Marco Di Scarpa

  3 jaar geleden
  Brussels Airlines is goed op weg om ook een low budget/cost maatschappij te worden voor zover ze het al niet zijn. Al horen ze dat niet graag zeggen. Vorige maand nog 2 keer gevlogen met BA en 2 keer een dik half uur vertraging bij vertrek. En voor de maaltijden aan boord moet je het zeker al niet doen. Voor de goeie orde: ik vlieg steeds in business class. Het kan natuurlijk ook liggen aan de holding Lufthansa?
 • geert vlietinck

  3 jaar geleden
  Nog nooit problemen gehad maar ja ik vlieg dan ook nooit he.
 • Van Loo Marc

  3 jaar geleden
  Geen nood ga gerust eten en drinken en bewaar al u tickets Brussels airline is een goede maatschappij ze betalen alles terug. Zelf mee gemaakt met de staking in mei gr marc
 • joseph kellens

  3 jaar geleden
  Neckermann en Thomascook vlucht uitgevoerd door BA, aangezien TCW geen geld meer had
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.