REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

185 passagiers van Brussels Airlines al twee dagen vast op Tenerife

185 passagiers van Brussels Airlines zitten al twee dagen vast op Tenerife. De banden van het vliegtuig raakte bij take-off beschadigd door rondslingerende stukken materiaal op de opstijgbaan en de vlucht werd geannuleerd. Hoewel eerst beloofd werd dat de passagiers vandaag naar huis konden, blijkt het herstel toch een dag langer te duren.

83 reacties

 • francis vanoverschelde

  4 jaar geleden
  Toch hotel gekregen .wat is het probleem
 • Marco Di Scarpa

  4 jaar geleden
  Brussels Airlines is goed op weg om ook een low budget/cost maatschappij te worden voor zover ze het al niet zijn. Al horen ze dat niet graag zeggen. Vorige maand nog 2 keer gevlogen met BA en 2 keer een dik half uur vertraging bij vertrek. En voor de maaltijden aan boord moet je het zeker al niet doen. Voor de goeie orde: ik vlieg steeds in business class. Het kan natuurlijk ook liggen aan de holding Lufthansa?
 • Geert Vlietinck

  4 jaar geleden
  Nog nooit problemen gehad maar ja ik vlieg dan ook nooit he.
 • Van Loo Marc

  4 jaar geleden
  Geen nood ga gerust eten en drinken en bewaar al u tickets Brussels airline is een goede maatschappij ze betalen alles terug. Zelf mee gemaakt met de staking in mei gr marc
 • joseph kellens

  4 jaar geleden
  Neckermann en Thomascook vlucht uitgevoerd door BA, aangezien TCW geen geld meer had
 1. Hannelore (58) opende een klein hotel in Marokko: “De bureaucratie hier is waanzin. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd”
  PREMIUM

  Hannelore (58) opende een klein hotel in Marokko: “De bureaucra­tie hier is waanzin. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd”

  Velen mijmeren er wel eens over, maar weinigen durven het: hun hebben en houden achterlaten om een nieuw leven in het buitenland op te bouwen. Al vijftien jaar lang overwinterden Hannelore Caspers (58) en haar man Kris in Marrakesh, waar ze vaak in contact kwamen met de Berberbevolking. Vier jaar geleden restaureerden ze samen met de locals een kashba in het dorpje Shib el Foukani om er een kleinschalig hotel van te maken. “Toen in februari dit jaar de grenzen weer opengingen in Marokko, ben ik op het eerste vliegtuig gestapt.”