Exclusief voor abonnees

10/10 van Luc Bellings en de klanten staan in de rij

Madam Kroket.
Joel Hoylaerts / Photonews Madam Kroket.
Waartoe een 10 op 10 van Luc Bellings leiden kan? "Simpel: een overrompeling", klinkt het bij horecazaken die deze zomer een topscore van onze sterrenchef kregen. Wij gingen er opnieuw - en ditmaal in een lange rij - aanschuiven. "Bellings de boeman van de horeca? Hij heeft me juist het mooiste compliment in mijn leven gegeven", glundert Madam Kroket.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • joan lute

  Als inwoner van Oostende ervaar ik alleen maar dat de prijzen weer omlaag gaan maar ook ervaar ik dat klantonvriendelijkheid toeneemt naarmate het seizoen op zijn einde loopt.

 • Maxime Vanmaercke

  Joël, met alle respect. Als je wil kan ik eenzelfde gerecht 20 maal fotograferen, 5 maal smakelijk en 5 maal rot vies. Ik ben akkoord dat er ook juiste meningen zullen tussen zitten. Ik stel voor dat alle beoordeelde mensen Mr. Bellings gaan beoordelen en dan liefst alle uitslagen op het eerste blad van de krant plaatsen. Of moeten we zijn zaak al niet meer beoordelen...bestaat ze nog????

 • Catherine Joss

  Die dozen knort vind je in elk restaurant dat zijn kruiden net als in jullie keuken maar in xl formaat.

 • Daniel Mignolet

  Ik zie vooral 6 dozen Knorr op het schap, dat zegt genoeg.

 • Noël Dierickx

  Maxime: u mag gerust kritiek hebben en zelfs een mening over Bellings, maar telkens stond er een foto bij elk gerecht van elk restaurant. Aan de hand van de foto's kon ik mij al een eigen mening vormen (bvb. die pannenkoeken in Bouillon)!