"Op dit moment voel ik me heel slecht": Arne vergaat van de heimwee

Arne Down Under: Vlog 16

Rv

Constant rondtrekken eist zijn tol. Heimwee en vermoeidheid steken de kop op. Arne laat weten dat het slecht met hem gaat, gelukkig zijn er nog die merkwaardig geïmproviseerde optredentjes. Maar hoe lastig het soms ook wordt: al die ontmoetingen, prachtige plekken en muziek maken het toch meer dan de moeite waard.

Vier maanden lang trekt Arne Vanhaecke in Australië rond met zijn gitaar in de hoop er snel aan de bak te komen met zijn muziek. Iedere dinsdag en vrijdag om 19.00 uur lanceert hij de vlog ‘Arne Down Under’ op HLN.

Wil je Arne een tip geven, aanmoedigen of gewoon eens hallo zeggen? Je kan hem bereiken via WhatsApp op het nummer 0474/49.13.00 of via mail: arne@hln.be.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Bros

  Werner en Jenny, hoe je het ook draait of keert, ook dit is een vorm van werken en ergens willen raken! Gelukkig, want de meeste zaken die je hoort op de radio zijn ooit ontstaan door mensen die het ook zo lastig gehad hebben.

 • Jozef Louis

  terug naar de kerktoren, jongen. Ik ben al 21 jaar uit Belgie weg en wou dat ik eerder vertrokken was. Belgische bier en chocolade kan ik overal kopen. Maar ik mis de home jackings, belastingen, files, rotweer en auto diefstallen soms ook.

 • Jenny Maes

  Heimwee? Blijf thuis en zoek een job.

 • Werner Burgerhout

  Een idioot die aandacht wil en dan klaagt over heimwee. Wat een gelul.