Start aanleg werfweg aan Charles de Costerlaan

z
rv z
In het kader van de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht legt de aannemer vanaf maandag 14 januari een netwerk van werfwegen aan. Tijdens de Oosterweelwerken zal het werfverkeer gebruik maken van deze werfwegen zodat het geen extra verkeersdruk creëert op de lokale wegen.

Maandag start de aannemer met de aanleg van de werfweg Oost. Deze werfweg loopt langs de oostzijde van de R1 en verbindt de Charles de Costerlaan met de Beatrijslaan. De werkzaamheden duren tot 1 april en verlopen in twee fases.

Tijdens de eerste fase wordt een verbinding tussen de werfweg en de Charles de Costerlaan gebouwd. Er wordt een doorsteek met verkeerslichten aangelegd zodat het werfverkeer veilig de Charles de Costerlaan kan oprijden richting E34. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer op de Charles de Costerlaan richting Waaslandtunnel ter hoogte van de doorsteek op 1 rijstrook gezet.

Vanaf 21 januari legt de aannemer de werfweg zelf aan. Eventuele hinder op de Charles de Costerlaan blijft vanaf dan beperkt tot een verminderde maximumsnelheid in de omgeving van de werfdoorsteek tot 50 km/u.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.