Management neemt groep Sterhoek over, voor personeel verandert er niks

Kristof Pieters
De bedrijvengroep Sterhoek — met onder andere de firma’s Hye, Argex, Bremcon, Navitec, Navisafe en Vering Shipping onder haar vleugels — staat vanaf nu onder een nieuw bewind. Alle aandelen van de Sterhoek groep werden overgenomen door H2O Invest.

Deze nieuw opgerichte vennootschap bestaat uit de managementsleden Kurt Vernimmen, Kris Van den Houte, Joris Van de Water en Tom T’Joens. In de dagelijkse leiding verandert er door de overname nagenoeg niets. Wel wil het nieuwe management ten volle de mogelijkheden van de groep benutten. De diversiteit onder de bedrijfsactiviteiten biedt immers een groot potentieel. Ook voor de personeelsleden verandert er na de overname niets. Er zijn géén herstructureringen of grote wijzigingen gepland. Integendeel zelfs, onder andere Hye en Argex zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om verder te kunnen groeien.

H2O invest bestaat uit 11 (dochter)vennootschappen met elk hun eigen bedrijfsactiviteiten. De bekendste in onze regio zijn Argex dat kleikorrels produceert, Hye dat zich bezighoudt met waterbouwkundige werken en het grondrecyclagecentrum Bremcon.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.