Bezoek exclusief de tuin van de notaris tijdens Open Monumentendag

rv

Tijdens Open Monumentendag op zondag 9 september kan je tussen 10 en 14 uur een kijkje nemen in de monumentale tuin van de notaris langs de Statiestraat en Dorp Oost.

In het oud gemeentehuis krijg je ook de nodige uitleg over het notariaat als ambt doorheen de geschiedenis. In de prachtige tuin nemen gidsen je mee op pad voor een rondleiding met naast aandacht voor de fauna en flora ook tal van kleine verhalen en grote anekdotes. 

Om 15 uur kan je genieten van een uniek tuinconcert, ten voordele van Equi-Motions van SCAD Belgium en voor een Rwandees kindertehuis in Remera. De bekende dirigent Frank De Wolf brengt zijn kamerorkest mee, en wordt vergezeld door topsolisten als Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano 2007), Christel De Meulder (sopraan) en Katrijn Aper (klarinet). Op het programma staat werk van onder meer Mozart, Strauss en Dvorak. 

Gratis toegang, voor het concert betaal je 40 euro. Ingang via de Statiestraat tegenover huisnummer 15.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.