Nieuw plafond voor ‘t Winckeling

Het gemeentebestuur investeert 36.093 euro voor het vervangen van het plafond in gemeenteschool ’t Winckeling in Zwevegem.
Google Maps Het gemeentebestuur investeert 36.093 euro voor het vervangen van het plafond in gemeenteschool ’t Winckeling in Zwevegem.

Het gemeentebestuur investeert 36.093 euro voor het vervangen van het plafond in gemeenteschool ’t Winckeling in Zwevegem. Het plafond is daar dringend aan vervanging toe. De voorbije jaren sijpelde er bij regenval water door het dak op het plafond. De dakwerken zijn intussen afgerond, en nu kan ook het plafond vervangen worden. Oorspronkelijk had het oudercomité van de gemeenteschool voorgesteld het plafond zelf uit te breken, maar aangezien die afbraakwerken ingrijpender zijn dan eerst gedacht, worden die afbraakwerken toch opgenomen in de opdracht. Dat maakt dat de totale kostprijs op 36.000 komt in plaats van de 25.000 euro die eerder al was voorzien. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video