Dierenasiel sluit succesvolle kerstactie af

Miguel Vergote en Lesley Depuydt verkochten wafeltjes ten voordele van het dierenasiel.
dierenasiel de Leiestreek Miguel Vergote en Lesley Depuydt verkochten wafeltjes ten voordele van het dierenasiel.

De kerstactie in dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem heeft een berg cadeautjes opgeleverd voor de dieren die er verblijven. Met de kerstdagen wordt elk jaar een actie georganiseerd waarbij gulle schenkers pakjes onder de kerstboom kunnen leggen voor de dieren. “Dankzij een gulle sponsor hadden we al voldoende hondenvoer voor maanden ver, we hadden dus vooral waspoeder, dekentjes en ontsmettingsmiddel gevraagd” zegt Veerle Debaillie. “We hebben echt heel veel spullen gekregen. We zijn supertevreden.” Het dierenasiel bleek ook een populair goed doel voor acties in het kader van de Warmste Week. “De voorbije jaren waren er telkens 1 of 2, maar dit jaar werden er maar liefst 7 acties georganiseerd ten voordele van ons asiel. We hebben nog niet alle cheques binnen, maar sowieso belooft dat dus ook al een mooi bedrag te worden. Tijdens onze kerstdagen kwamen de eerste mensen hun cheques afleveren.” 

Het dierenasiel bleek ook een populair goed doel voor acties in het kader van de Warmste Week. Enkele kinderen van begeleidingscentrum Bemok in Kortrijk wasten onder meer auto’s om centjes in te zamelen voor het dierenasiel.
dierenasiel de Leiestreek Het dierenasiel bleek ook een populair goed doel voor acties in het kader van de Warmste Week. Enkele kinderen van begeleidingscentrum Bemok in Kortrijk wasten onder meer auto’s om centjes in te zamelen voor het dierenasiel.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.