John en Stijn openen koffie- en theehuis De Koffiemolen

Stijn Nuyts en John Meeus openen vandaag hun koffie- en theehuis in de Zuidlaan.
Foto Thomas Vandewalle Stijn Nuyts en John Meeus openen vandaag hun koffie- en theehuis in de Zuidlaan.
Zwalmenaren Stijn Nuyts en John Meeus openen vandaag in de Zuidlaan koffie- en theehuis De Koffiemolen. "Het was tijd voor een nieuwe uitdaging", vertellen de voormalige frituristen.

John en Stijn zijn geen onbekenden in de horecawereld. Zo baatten ze jarenlang frituur De Frietketel uit in Oosterzele. "Maar ons hele leven hetzelfde doen, dat kunnen we niet", lacht Stijn. "Zo kwamen we op het idee om een koffiezaak te beginnen op de plek waar we al enkele jaren wonen.

Lunchen

Koffie en thee zijn de leidraad, maar ons aanbod is veel groter dan dat", onderstreept hij. "Zo kan men hier ook komen lunchen en bieden we op zondagen en feestdagen ook een brunch aan tussen 9 en 11.30 uur. Voor de mensen met een glutenintolerantie hebben we enkele glutenvrije broodjes zodat ook zij kunnen genieten van een brunch. Daarnaast serveren we ook broodjes, pannenkoeken, salades, ijsjes, ambachtelijk gemaakte taarten en enkele suggesties. Grote troef van onze zaak is ongetwijfeld ons groot en kleurrijk terras, waar men volledig kan tot rust komen", legt Stijn verder uit.


De Koffiemolen ligt aan de Zuidlaan 137, en is open van woensdag tot en met zondag en dit telkens van 9 tot 18 uur. (TVR)