Heel weekend feest in Sint-Denijs-Boekel

Op de parking van café De Weegbrug aan het station van Sint-Denijs-Boekel vinden dit weekend opnieuw de Sint-Denijs-Boekelfeesten plaats. Op het programma staan een resem optredens en een levend kickertoernooi.

De organisatoren van de Sint-Denijs-Boekelfeesten op de parking van De Weegbrug.
Foto Ronny De Coster De organisatoren van de Sint-Denijs-Boekelfeesten op de parking van De Weegbrug.

Het openingsfeest vindt vrijdagavond plaats met een receptie voor de sponsors en aansluitend een foute party, maar is het vooral zaterdag en zondag dat er weer heel wat volk verwacht wordt op de parking van De Weegbrug. Zo vindt er zaterdag vanaf 10 uur een levend kickertoernooi plaats voor jongeren van 7 tot 15 jaar oud. ’s Avonds zijn er optredens van Yves Segers en Ambidance, gevolgd door een fuif met dj Kris Van Dries. Op zondag vindt eveneens een kickertoernooi plaats, maar dan zijn de volwassenen aan de beurt. Daarna volgt een barbecue. In de namiddag staat een rondrit van oldtimertractoren op het programma en ’s avonds zijn er nog optredens van Rony Lee en Ramon Prins. De Sint-Denijs-Boekelfeesten sluiten op maandag af met vanaf 14 uur een dansnamiddag en een koffietafel voor senioren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.