Voetjebal Zulte krijgt vervolg

Kinderen van 2 tot 5 jaar doen tijdens 'voetjebal' een eerste kennismaking met het voetbal.
Atletico Kinderen van 2 tot 5 jaar doen tijdens 'voetjebal' een eerste kennismaking met het voetbal.
De voetbalschool Atletico organiseert dit jaar een tweede lessenreeks voetjebal in de sporthal van Zulte. Van januari tot maart kunnen kindjes van twee tot vijf jaar op zondagochtend met een van hun ouders komen proeven van de voetbalsport. 

“Door het succes van vorig jaar breien we een vervolg aan onze lessen voetjebal”, zegt manager van Atletico Eddy Van Oost. “Samen met één van de ouders leren de kinderen omgaan met een bal en maken ze een eerste kennis met voetbal. Daarnaast komen ook spelletjes en coördinatie- en spieroefeningen aan bod. Dat is dan ook weer een hulp voor de ontwikkeling van hun prille persoonlijkheid en taalontwikkeling. En bovendien beleven de ouders een unieke ervaring met hun kind, onder de deskundige begeleiding van Melanie Oosterlynck.”

Op zondag 27 januari start de voorjaarssessie voetjebal in de sporthal van Zulte. Er kunnen twee groepjes deelnemen van maximaal tien spelertjes. Een training duurt 45 minuten en kost negen euro en er zijn tien lessen in totaal. De lessen beginnen telkens om 10 en om 11 uur en deze vinden op zondagochtend plaats. Bij de eerste inschrijving betaal je nog 35 euro voor een leuk en uniek voetbalpakje. Inschrijven kan enkel via de website www.atletico.be/inschrijven.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.