Nieuwe asfaltlaag in Statiestraat

Werken in de Statiestraat.
RV Werken in de Statiestraat.
De Statiestraat in Zulte krijgt binnenkort een nieuwe asfaltlaag. De herstellingswerken beginnen vanaf 13 mei en zullen vijf werkdagen in beslag nemen. Tijdens de werken wordt de Statiestraat helemaal afgesloten voor doorgaand verkeer. 

De herstellingswerken in de Statiestraat omvatten het vervangen van alle okerkleurige asfaltverharding op de zes kruispunten vanaf de Staatsbaan tot en met het kruispunt met de Kapellestraat. Deze stukken zijn momenteel in slechte staat.

Tijdens de werken wordt de Statiestraat helemaal afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is een omleiding via de Statiestraat richting de spoorweg, Olsenestraat, Waalstraat in beide richtingen. Het éénrichtingsverkeer in de Olsenestraat wordt hiervoor tijdelijk opgeheven. Deze omleiding wordt ook gevolgd door de Lijn. De drie bushaltes ter hoogte van de Kapellestraat, Statiestraat 17 en Staatsbaan-Sociaal Huis worden tijdens de werken niet bediend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video