Moaln For Life verenigt dorp voor goede doel

De Funbikers gingen twee uur aan een stuk een rondje spinnen.
Anthony Statius De Funbikers gingen twee uur aan een stuk een rondje spinnen.
De 12-urenactie van Moaln For Life heeft voorlopig al 12.000 euro opgebracht, dat is evenveel als de 24-urenactie van twee jaar geleden. Heel het dorp kwam zaterdag samen in de Guldepoort om deel te nemen aan heel wat activiteiten, zoals een spinningsessie van 12 uur en de clash der verenigingen. 

“350 mensen namen deel aan het ontbijt en er werd zo'n 134 kilogram spaghettisaus verkocht", zegt Alain Dedeurwaerder, één van de organisatoren achter Moaln For Life. “Er stonden 12 uur lang 15 fietsen ter beschikking voor de spinningsessie — goed voor in totaal 180 uren — en uiteindelijk hadden we een mooie bezettingsgraad, waarbij er in totaal 145 uren werd gefietst. De dag werd met veel ambiance afgesloten met de clash der verenigingen en deze wedstrijd werd gewonnen door het jeugdbestuur van voetbalclub KME Machelen.”

“Met alle activiteiten samen hebben we voorlopig al 12.000 euro opgehaald en de opbrengst gaat deze keer naar het Centrum voor Ambulante Revalidatie ‘Ter Kouter’ in Deinze. Daar zal men de centen gebruiken voor de aankoop van therapeutisch speelgoed voor peuters en kleuters”, besluit Alain. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.