Jong creatief talent stelt tentoon in GC De Passant

Kom kennismaken met de kunstige werkjes van de leerlingen van de Academie Haspengouw.
RV Kom kennismaken met de kunstige werkjes van de leerlingen van de Academie Haspengouw.

Van 1 tot en met 28 februari kan je in GC De Passant komen kijken naar een selectie van werken die de leerlingen van de AH[beeld] van Zoutleeuw dit schooljaar maakten.

De Academie Haspengouw [beeld] geeft 6- tot 11-jarigen in Zoutleeuw en Budingen de kans om zich met verschillende technieken creatief te ontplooien. Wekelijks kunnen zij samen met leeftijdsgenoten tekenen, schilderen, knutselen, boetseren, een animatiefilm maken, kortom zich kunstig uitleven. Het resultaat van hun inspanningen willen zij graag tonen tijdens de expo [Beeld] in Beeld.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingsuren van GC De Passant, Aen den Hoorn 12 in Zoutleeuw? Wie meer wil weten over het aanbod van de Academie Haspengouw, uurroosters, locaties en inschrijvingen kan terecht op www.academiehaspengouw.be of www.facebook.com/ahbeeld, op het nummer 01/70.16.20 of via mail naar info@AHbeeld.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.