Weekend van de Klant is startschot voor eindejaarsactie

70 handelaars nemen deel aan de eindejaarsactie.
Frank Eeckhout 70 handelaars nemen deel aan de eindejaarsactie.
Het is Weekend van de Klant in Zottegem en daarvan maken de lokale handelaars gebruik om hun eindejaarsactie te lanceren. Geen wagen te winnen deze keer, wel vijf waardebons van 1.000 euro.

Winkelen loont dit najaar in Zottegem, want 70 handelaars nemen deel aan de eindejaarsactie. Dat is iets minder dan vorig jaar. Maar toen was de hoofdprijs ook een wagen. "Dit jaar willen we meer klanten gelukkig maken. Daarom geven we 5 waardebons van 1.000 euro weg in coupons van 10, 50 en 100 euro. Alle deelnemende handelaars hebben een grote bolsticker op hun raam hangen. Daar liggen ook de spaarkaarten. Het is de bedoeling om van tien verschillende handelszaken een stempel te verzamelen en je volle spaarkaart in een urne te deponeren. Uiteraard kan je ook gaan voor meerdere volle spaarkaarten. De winnaars worden op 26 januari uitgeloot", klinkt het.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.