Reünie oud-leerlingen PTI

De leerlingen van ‘mechanische vormgevingstechieken’ maakten een tuintafel waar 28 personen kunnen aanzitten
Frank Eeckhout De leerlingen van ‘mechanische vormgevingstechieken’ maakten een tuintafel waar 28 personen kunnen aanzitten
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de oud-leerlingenbond van het Provinciaal Technisch Instituut op de eerste zaterdag van oktober een klasreünie voor alle 5, 10, 15,... jaar afgestudeerde leerlingen.

Op de website www.olb-amarant.be kan je alle deelnemende klassen vinden en je aanwezigheid bevestigen. De oud-leerlingen worden op zaterdag 6 oktober vanaf 19 uur verwacht in het Amarant-paviljoen van de school om er een leuke avond van te maken met verhalen uit de oude doos. Dit jaar is er meer te beleven dan een gezellig weerzien. De leerlingen van ‘mechanische vormgevingstechieken’ maakten immers een tuintafel waar 28 personen kunnen aanzitten. Voor heel wat leerkrachten een eerste buitenklas. De afgelopen weken is druk gewerkt aan het paviljoen. Slechte balken werden vervangen en de volledige buitenzijde kreeg een nieuw jasje. Door deze werken is de duurzaamheid verzekerd voor meerdere jaren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.