Open Vld-kandidaten schenken campagnebudget aan goed doel

"Iedereen kent ons hier toch al"

Tamara en Jurgen schenken een groot deel van hun campagnegeld aan een goed doel.
Frank Eeckhout Tamara en Jurgen schenken een groot deel van hun campagnegeld aan een goed doel.
Geen campagnemateriaal voor Tamara Ceuterick en haar echtgenoot Jurgen Potiers in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. "In Zottegem weet iedereen wie we zijn. We geven het geld liever aan een goed doel", zegt het koppel.

Tamara en Jurgen staan op plaats 14 en 15 op de lijst van Open Vld. Toch vind je geen verkiezingsaffiches van het koppel. "Wij vinden folders en affiches niet nodig. Iedereen kent ons en weet waar we voor staan: met de twee voeten op de grond blijven en hopen dat iedereen dezelfde kansen krijgt in het leven. Daarom beslisten we om een groot deel van ons campagnegeld aan het fantastisch project van Toogal Djangue te schenken. Drijvende kracht Marie-Agnes Dieme zamelt momenteel geld in voor een sanitair blok bij een Senegalees schooltje. Zij kan het geld beter gebruiken dan wij. Op 14 oktober stopt hier het campagne voeren. De erbarmelijke toestanden in Senegal gaan gewoon verder", zeggen Tamara en Jurgen.

Het koppel voegde de daad bij het woord en overhandigde een cheque van 350 euro.

Marie-Agnes Dieme zamelt momenteel geld in voor de bouw van een sanitair blok aan een schooltje in Senegal.
Frank Eeckhout Marie-Agnes Dieme zamelt momenteel geld in voor de bouw van een sanitair blok aan een schooltje in Senegal.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.