Nu twee gigantische rospotten voor MFL in AZ Sint‐Elisabeth

De gigantische  rospot  in het AZ Sint-Elisabeth.
Frank Eeckhout De gigantische rospot in het AZ Sint-Elisabeth.

De grootste rospotten voor Music For Life staan opnieuw in het AZ Sint‐Elisabeth in Zottegem. "Onze medewerkers laten zich de komende maanden opnieuw van hun warmste kant zien", zegt communicatieverantwoordelijke Valerie Monbaliu.

Deze week wordt in het ziekenhuis het startschot gegeven van heel wat acties. "Eén van de acties is opnieuw een inzameling van rosse eurocentjes. Vorig jaar hadden we al de grootste rostjespot van de regio in de vorm van het logo van het ziekenhuis. De medewerkers van de technische dienst hebben nu nog een tweede rostjespot gemaakt. Beide potten staan tot 20 december in de inkomhallen", vertelt Monbaliu. 

Naast het verzamelen van rosse centjes, organiseren de ziekenhuismedewerkers nog een aantal acties zoals koekenverkoop, verkoop van spaghettisaus en pompoensoep. In december worden er geschenkartikelen voor de feestdagen te koop aangeboden. De winst van alle acties gaat naar drie goede doelen: water voor een ziekenhuis in Katako‐Kombe, een busje voor vzw De Hoop en de aanleg van een speeltuin in kinderdagverblijf Piet Konijn.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Caroline Thomas

    Wow tijd voor??? Vorige week 8u pijn helse pijn!! Voor een dokter te zien... Ingreep 1min pijn opgelost