Multifunctioneel sportterrein is vrij toegankelijk en gratis

BBC Helios Zottegem speelde het nieuwe sportterrein in.
Frank Eeckhout BBC Helios Zottegem speelde het nieuwe sportterrein in.
Aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem werd woensdag een nieuw multifunctioneel sportterrein in gebruik genomen. "Het terrein is altijd vrij toegankelijk en gratis te gebruiken", zegt schepen van Sport Peter Roman (sp.a).

De opening van het sporterrein gebeurde met een wedstrijdje basketbal. "Naast basketbal, kan er ook voetbal en volleybal gespeeld worden. De volleybalnetten moet je wel reserveren bij de stedelijke sportdienst. Voetballen en basketballen kan je altijd op het veldje", zegt Roman. De aanleg van het veld heeft 133.000 euro gekost. "Het veld heeft een zeer duurzame structuur in beton en werd al met succes in naburige steden geplaatst. Het sportveld sluit, gezien zijn centrale ligging aan de Bevegemse Vijvers, perfect aan bij de bestaande sportaccommodatie en kan in de zomer ook gebruikt worden door de steeds groter wordende speelpleinwerking en sportkampen. Het is ook positief dat er geen directe omwonenden zijn waardoor geluidsoverlast praktisch onmogelijk is. Er wordt ook nog camerabewaking geplaatst", geeft de schepen nog mee.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.