Kerstman logeert twee dagen in stadhuis

De kerstman verblijft twee dagen in het Zottegemse stadhuis.
Frank Eeckhout De kerstman verblijft twee dagen in het Zottegemse stadhuis.
Je hoeft dit jaar niet naar Lapland te reizen om de Kerstman te ontmoeten in zijn huis, want op 15 en 22 december verblijft hij in het Zottegemse stadhuis.

Het is de tweede keer dat er een Huis van de Kerstman komt in de Egmontstad. “Naast de permanente, gezellige en overdekte kerstmarkt, wordt het Zottegemse stadhuis omgetoverd tot een echt Huis van de Kerstman. Wie dat wil, kan de Kerstman en zijn kerstelfjes een bezoekje brengen op zaterdag 15 en 22 december. Kinderen kunnen op de foto met de Kerstman en zijn elfjes en krijgen een klein lekker kerstgeschenkje mee”, laat Guy Buysse weten.

Een bezoekje aan Zottegem wordt opnieuw een belevenis voor de hele familie in deze kerstperiode. Je kan gezellig kerstshoppen in het stadscentrum, een drankje of hapje nuttigen op de overdekte kerstmarkt, een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman of een leuke selfie nemen met één van de kerstelfjes. 

De Kerstman zal telkens aanwezig zijn van 15 tot 17 uur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.