Eindejaarsactie met nieuwe wagen als hoofdprijs

De Zottegemse handelaars bij de auto die ze gaan verloten.
Foto Ronny De Coster De Zottegemse handelaars bij de auto die ze gaan verloten.
Een nieuwe wagen. Dat geven 85 Zottegemse handelaars weg aan één gelukkige shopper tijdens de eindejaarsperiode. "Met deze unieke actie willen we de shoppers in onze stad belonen", zegt Bart Schelstraete.

"Het is ons gelukt", zeggen de deelnemende handelaars in koor. "Een promotieactie die zal meehelpen om de consument terug naar het centrum te brengen. Een actie die Zottegem bij de shoppende streekgenoot wat aantrekkelijker maakt. Het idee broedde bij sommige leden van het middenstandsteam al een tijdje om eens 'zot' te doen en een actie op poten te zetten om U tegen te zeggen. Zot doen in Zottegem? Dat moet kunnen", zegt Bart Schelstraete.

Spaarkaart

En toen ontstond het idee om een auto weg te schenken.


"Iedereen die tussen 4 oktober en 31 december bij een van de 85 deelnemende handelaars shopt, kan deelnemen aan de actie en dat zo vaak je maar wil. De enige voorwaarde is dat je je spaarkaart vult met stempels van tien verschillende handelaars. Uit alle deelnemende shoppers wordt één gelukkige winnaar getrokken die met een nieuwe Ford Fiesta mag wegrijden. Alle Zottegemse autohandelaars kregen de kans om een voorstel te doen aan het middenstandsteam. Uiteindelijk werd het voorstel voor een Ford Fiesta van Garage Van den Bossche als het meest geschikte weerhouden", geeft Schelstraete nog mee.


(FEL)