Dokter Dirk Devroey over medische mythes

Dokter Devroey komt naar Zottegem.
Frank Eeckhout Dokter Devroey komt naar Zottegem.
Dokter Dirk Devroey komt op donderdag 8 november om 19.30 uur naar het huisvandeMens in de Hoogstraat in Zottegem voor een voordracht over medische mythes.

Dokter Dirk Devroey, professor huisartsgeneeskunde aan de VUB en gekend van zijn boeiende interventies bij De Madammen op Radio 2 leert ons het bos door de bomen te zien wat betreft gezondheidstips. Wat is waarheid, wat is mythe en hoe kunnen we onze kans op kanker verminderen? Voor vele mensen is gezondheid een belangrijke doelstelling in hun leven. Vele boeken en websites beloven het eeuwige leven of rijken op zijn minst een aantal middeltjes aan om langer gezond te blijven of om ziektes te genezen.

Vele van deze gezondheidstips zijn verkeerd en zijn mythes. De voordracht geeft een beter zicht op al deze - al dan niet verkeerde - claims en legt uit hoe de misverstanden ontstaan zijn. De toegang bedraagt 5 euro. Leden van Humanistisch Verbond, Grijze Geuzen en SOS-N betalen 3 euro. Inschrijven kan via zottegem@demens.nu of op het nummer 09/326.85.70. De plaatsen zijn beperkt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.