Bespaar op stookolie door samenaankoop

Inwoners van Zottegem kunnen hun bestelling plaatsen op www.rodemazout.be of kunnen hun deelnemingsformulier terugbezorgen in Het Volkshuis.
Frank Eeckhout Inwoners van Zottegem kunnen hun bestelling plaatsen op www.rodemazout.be of kunnen hun deelnemingsformulier terugbezorgen in Het Volkshuis.

 Sp.a Zottegem organiseert van 15 tot 22 september zijn jaarlijkse samenaankoop stookolie. "Door allemaal samen stookolie aan te kopen kan je jaarlijks tot honderden euro’s besparen", weten organisatoren Sandra De Roeck en Anja Van De Kerckhove.

Net als de voorbije jaren organiseert sp.a Zottegem ook dit jaar een gezamenlijke aankoop van stookolie.“Door samen stookolie aan te kopen kunnen we meer korting bekomen. Het opzet blijft hetzelfde van de voorbije jaren: een eerlijke prijs bedingen voor energie en de stookoliefactuur van de Zottegemse gezinnen naar beneden halen door allemaal samen een grote bestelling te plaatsen. De prijs van stookolie staat vandaag met 771,90 euro voor 1.000 liter trouwens vrij hoog. De korting is dus mooi meegenomen.” 

Sp.a Zottegem gelooft sterk in de kracht van groepsaankopen. "Door samen stookolie aan te kopen, kunnen we de prijs voor iedereen drukken. Vorig jaar konden we zo voor meer dan 300 Zottegemse gezinnen een korting bedingen van bijna 16% op de dagprijs. Een mooi extraatje met de winter voor de deur", besluiten Sandra en Anja.

Inwoners van Zottegem kunnen hun bestelling plaatsen op www.rodemazout.be of kunnen hun deelnemingsformulier terugbezorgen in Het Volkshuis (Markt, Zottegem) op dinsdag 18 september van 9 tot 12 uur of zaterdag 22 september van 10 tot 12 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.