Activiteiten tijdens Ronde van Vlaanderen aanvragen voor 1 februari

De doortocht van de Ronde in Zottegem vorig jaar.
Foto Ronny De Coster De doortocht van de Ronde in Zottegem vorig jaar.
Verenigingen of inwoners die tijdens de passage van de Ronde van Vlaanderen een activiteit willen organiseren, moeten dat voor 1 februari aanvragen bij de burgemeester.

De stad Zottegem maakt zich op voor de Ronde van Vlaanderen. “Voor de derde keer op rij is onze stad ‘Dorp van de Ronde’ en dat zetten we stevig in de verf", zegt burgemeester Jenne De Potter (CD&V). Naast de activiteiten door of in samenwerking met de stad, kunnen uiteraard ook andere initiatieven worden genomen. “Hoe meer, hoe beter", stelt De Potter. “Om alles is goede banen te leiden, moeten wel een paar richtlijnen nageleefd worden. Zo moet elke activiteit die plaatsvindt op de openbare weg tijdens de doortocht van de “Ronde van Vlaanderen voor Vrouwen” en “Ronde van Vlaanderen voor Elite” voor 1 februari aangevraagd worden bij de burgemeester. Activiteiten die elders plaatsvinden, moeten gewoon gemeld worden tegen die datum", laat de burgemeester weten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.