Inschrijvingen Beyond Borders van start

De inschrijvingen voor Expeditie Noord, Het Eiland en de Eurotrip van reisorganisatie Beyond Borders gaan vandaag open. De 212 abonnees die zich al aangemeld hadden, kregen begin deze week al een inschrijvingslink. Er is plaats voor 92 deelnemers gespreid over vier edities.

Na het grote succes van Expeditie Noord dit jaar besloot bedenker Joris Meermans (34) om het concept uit te breiden met Het Eiland en een Eurotrip. Zo staan er tussen begin juli en eind augustus de Eurotrip, twee edities van Expeditie Noord en Het Eiland op het programma. "Momenteel hebben we al twee teams voor de Eurotrip (40 deelnemers in totaal, red.), één duo voor elke editie van Expeditie Noord (2x8 duo's, red.) en twee kandidaten voor Het Eiland (20 deelnemers, red.)."


Tijdens de voorbije herfstvakantie trokken Joris en zijn vrouw Christine (30) met enkele vrienden op scouting. "We hebben een eiland van bijna twee vierkante kilometer groot gevonden in Noord-Europa ver weg van de bewoonde wereld. Er leven elanden en herten in wild", zegt de organisator.


Nu de inschrijvingen voor iedereen open zijn, zal er ook meer reclame gemaakt worden. Ook staat Beyond Borders dit weekend op de eerste editie van de 4x4 outdoor & adventure beurs in Temse. "Daar gaan we ons concept uitleggen en kunnen mensen zich inschrijven." (JBN)