Strafste koffie ter wereld nu ook in Zoersel

Vooraan: Alexander Provoost en Cheeru Mampaey van Texas Coffee. Achteraan: Yoeri Pairon en Tim Geeraerts van meubelwinkel Rodendijk 18. Beide zaken werkten ook al samen voor de vestiging in Antwerpen.
Laenen Vooraan: Alexander Provoost en Cheeru Mampaey van Texas Coffee. Achteraan: Yoeri Pairon en Tim Geeraerts van meubelwinkel Rodendijk 18. Beide zaken werkten ook al samen voor de vestiging in Antwerpen.
Koffiehuis Texas Coffee - dat in juli pas de deuren open zwaaide in de Volksstraat in Antwerpen - opent dit weekend al een tweede filiaal, in Zoersel deze keer.

De tweede Texas Coffee komt in meubelwinkel Rodendijk 18, wat meteen ook het adres is. "We werkten al samen met Rodendijk 18, want zij sponsoren ons en zorgen er voor dat ons interieur in Antwerpen om de zes weken wordt vernieuwd", vertelt Cheeru Mampaey, oprichtster van Texas Coffee. "Nu beginnen we dus aan de winkel een tweede zaak, die in de beginfase weliswaar alleen in het weekend open is. We mikken niet alleen op klanten van Rodendijk 18, maar ook op mensen die speciaal voor ons komen."


Texas Coffee kreeg bij de opstart veel media-aandacht omdat men een paar 'speciallekes' serveert. Zo is er de Death Wish Coffee, naar verluidt de strafste koffievariant ter wereld. "Die zal ook in Zoersel te verkrijgen zijn", zegt Cheeru Mampaey nog. "Als het filiaal in Zoersel even goed aanslaat als dat in Antwerpen, willen we nog uitbreiden. Het is onze droom om een keten uit te bouwen met vestigingen over heel het land." (KDC)