Sterrenchef Benoit Dewitte creëert culinair concept voor co-working space Welkin & Meraki

Benoit Dewitte
Ronny De Coster Benoit Dewitte
Sterrenchef Benoit Dewitte ontwikkelde een culinair concept voor de nieuwste vestigingen van Welkin & Meraki in Eindhoven, Brussel, Parijs, Luxemburg en Londen. Welkin & Meraki exploiteert zogenaamde co-working spaces, kantorruimtes met onder meer een barista service, een culinair aanbod met ontbijten, tussendoortjes en een volledige menukaart.

Benoit Dewitte runt samen met zijn broer Bernard het sterrenrestaurant Benoit & Bernard Dewitte in Ouwegem. Voor Welkin & Meraki ontwikkelde hij samen met zijn souschef een ontbijt- en menukaart vol lichte, smakelijke en gevarieerde gerechten. “Om de kwaliteit van de bereidingen dagelijks te garanderen, detacheer ik voortaan mijn souschef naar Welkin & Meraki in Brussel. Op het moment dat Alain Brossé van Welkin & Meraki me polste om samen te werken, was ik bezig met het ontwikkelen van een concept voor een tweede zaak die wonderwel paste in wat hij me vroeg”, vertelt de Ouwegemse sterrenchef.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.