Bewoners van Boterhoek steken barbecue aan op gezellig buurtfeest

Zo'n tachtig buren verzamelden voor het Boterhoekfeest
Ronny De Coster Zo'n tachtig buren verzamelden voor het Boterhoekfeest

Bewoners van de Boterhoek in Zingem verzamelden voor een gezellig buurtfeest. Op het programma: een piekfijne receptie, een verzorgde barbecue en aansluitend een dansfeestje. “Het was ons vooral te doen om de gezelligheid: iedereen uit onze straat eens bijeen krijgen en de sociale cohesie wat versterken”, zegt Koen Michels, die samen met Vanessa Badisco het initiatief nam voor het “Boterhoekfeest”.

“Het was zowat dertig jaar geleden, dat onze buurt nog eens bijeen kwam. Met een tachtigtal aanwezigen mogen we spreken van een groot succes”, vindt Koen.

Toch wordt het zomers Boterhoekfeest wellicht geen jaarlijks evenement. “We bekijken het nog eens, maar allicht doen we dit om de twee of drie jaar. Intussen weerhoudt niets ons om nog een keer iets anders, bijvoorbeeld een nieuwjaarsdrink te organiseren”, besluit Koen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Koen Michels

    Voor het Boterhoekfeest komen niet alle credits aan Koen toe ! Ronny had - zoals gevraagd - minstens moeten eindigen met "besluit ook Vanessa" ! Koen Michels