Katte Kermis lost eerste schets van campagnebeeld

Striptekenaar Dirk Stallaert tekent voor ontwerp

De schets oogt alvast veel belovend.
RV De schets oogt alvast veel belovend.
De feestcommissie van De Katte gunt al zijn volgers en sympathisanten nu al een eerste glimp van het campagnebeeld voor Katte Kermis 2019. 

Dat beeld wordt al sinds jaar en dag  ontworpen door bekende Belgische striptekenaars. Elk jaar wordt reikhalzend uitgekeken naar het ontwerp. De steunkaarten met daarop het campagnebeeld, die de feestcommissie jaarlijks verkoopt om centen in het laatje te brengen, zijn in Zelzate en omstreken intussen echte collectors items. Onder andere Linthout, bekend van de Urbanus-reeks, tekende al voor het ontwerp. Dit jaar is het de beurt aan striptekenaar Dirk Stallaert die zijn stripiconen Dees Dubbel en Kari Lente vanop een VW camper deel laat nemen aan de befaamde Katjesworp. Het grote publiek kent Stallaert ook voor zijn medewerking aan bekendere strips als Nero, Kiekeboe en Suske en Wiske. De bezoekers van Katte Kermis kunnen nu al niet wachten tot het eerste weekend van augustus.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.