Gemeente investeert 75.000 euro in aanpak park

Visvijver krijgt speeltuintje

De gemeente Zelzate blijft verder investeren in zijn centrale gemeentepark. Zo trekt het 75.000 euro uit om de zones langs de Havenlaan, Westkade en Oostkade heraan te leggen.

“We gaan eerst de grote struikpartijen verwijderen om dan opnieuw in te zaaien”, zegt burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD). “Dat moet de zichtbaarheid vergroten en het onderhoud makkelijker maken. In de plaats van de struiken gaan we een haag plaatsen. Dit om te vermijden dat kinderen die in het park spelen zomaar op straat kunnen lopen.” Dat er aan de kinderen gedacht wordt, moet duidelijk zijn. Zo komen er ter hoogte van de visvijver, op het einde van het park, ook nieuwe speeltuigen. Tenslotte worden over de hele oppervlakte van het park twintig zitbanken vervangen.  

Zelzate investeert opnieuw 75.000 euro in zijn centrale gemeentepark.
Foto KVZ Zelzate investeert opnieuw 75.000 euro in zijn centrale gemeentepark.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • johan thyssen

    En aan hoogbouwplein, waar ook heel veel kinderen komen spelen, wordt niks geinvesteerd voor speeltuigen. Terwijl er in het park van zelzate al speeltuigen staan compleet nieuwe...