Bijkomende lichten moeten conflictsituaties aan Rijkswachtlaan verminderen

Lichten worden deze week geplaatst

Ondanks dat er sinds 2015 verkeerslichten staan, gebeuren er regelmatig nog ongevallen aan de Rijkswachtlaan. Extra lichten moeten dat verhinderen.
Wouter Spillebeen Ondanks dat er sinds 2015 verkeerslichten staan, gebeuren er regelmatig nog ongevallen aan de Rijkswachtlaan. Extra lichten moeten dat verhinderen.
De Rijkswachtlaan krijgt deze week extra verkeerslichten. Die moeten het aantal conflictsituaties op het kruispunt verminderen.

In 2015 werden er op vraag van de gemeente Zelzate door het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) verkeerslichten geplaatst aan het kruispunt van de R4-Oost met de Rijkswachtlaan. Toch gebeurden er in het recente verleden nog heel wat ongevallen op het kruispunt. Daarom werd nu beslist extra lichten te plaatsen. Het gaat om hetzelfde systeem als aan het andere kruispunt van de R4-Oost met de Leegstraat waar gewerkt wordt met groene pijlen om aan te duiden wie mag rijden en wie halt moet houden. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.