“Zelzate, jij bent mijn Chérie”: sticker- en complimentenactie ‘Zelzate geweldig’ massaal opgepikt

Ook de Zelzaatse scholieren vinden 'Zelzate Geweldig'!
Kristof Vereecke Ook de Zelzaatse scholieren vinden 'Zelzate Geweldig'!
Een anonieme groep 9060-lovers hebben Zelzate vandaag een geweldige dag bezorgd. Zondagnacht hingen ze de hele gemeente vol posters en stickers met het hoofd van Eddy Wally en de tekst ‘Zelzate Geweldig!’  Tijdens de maandagmarkt organiseerden ze een grote complimentenactie. De actie is nu al een regelrechte hit. Zelfs op het bureau van burgemeester Brent Meuleman (sp.a) kon je vandaag complimentjes scheuren.

“Ik spring uit mijn vliegmachine alleen maar om jou te zien” , “Jij bent mijn Chérie”, “Zo mooi, zo blond en zo van Zelzate”,…het regende complimentjes tijdens de wekelijkse maandagmarkt. Allemaal het werk van de anonieme actiegroep ‘Zelzate Geweldig’ die de kanaalgemeente terug op de kaart wil zetten als bruisende plek aan het kanaal Gent-Terneuzen. 

Missie geslaagd 

Op de markt werd zeer enthousiast gereageerd en de gratis stickers gingen bij de vele handelaars als zoete broodjes over de toonbank. Zelfs burgemeester Brent Meuleman (sp.a) deelde op zijn bureau een hele dag complimentjes uit. “Hoe GEWELDIG is dit?! Fantastisch initiatief”, reageerde hij maandag via zijn persoonlijke Facebookaccount. “Exact wat onze gemeente nodig heeft! Dat ze tot in Shanghai (amai amai) van 9060 mogen horen! Meer van dat!”. Meuleman voorzag zijn auto meteen van een sticker. En hij was niet de enige. Zelfs in het verre Kluisbergen waren de stickers al te bewonderen.

De marktkramers reageerden zeer enthousiast op de complimentenactie.
Kristof Vereecke De marktkramers reageerden zeer enthousiast op de complimentenactie.

Scholieren

Ook de Zelzaatse scholieren deden massaal mee. Bij de Sint-Laurensscholen kregen meer dan 1.000 leerlingen het ‘Zelzate Geweldig’-logo in hun mailbox. Ook alle screensavers van de school werden vervangen door het logo. En dan moet het hoogtepunt nog komen: de organisatie van het Wereldkampioenschap Sjakossen Smijten op Pinkstermaandag, 10 juni. Zelzate gaat geweldige tijden tegemoet.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.