“Bij 500 likes en shares springt Marina Wally uit een vliegmachien”

Marina Wally gaat weddenschap aan met organisatoren Kamping Kerst

Marina Wally sprint binnenkort misschien wel uit een vliegmachien.
Kristof Vereecke Marina Wally sprint binnenkort misschien wel uit een vliegmachien.
Hoe zou het nog zijn met Marina Wally? Het antwoord is: uitstekend! ‘La Wally’ ging een weddenschap aan met de organisatoren van Kamping Kerstmis, de kerstballenvariant van het befaamde Kamping Kitsch Club. 

Die namen een grappig promofilmpje op voor de winterversie van Kamping Kitsch Club met Marina Wally in de hoofdrol. Als het filmpje 500 likes krijgt en ook nog eens 500 keer wordt gedeeld op Facebook, springt Marina uit een vliegmachien. “Een droom die uitkomt”, zegt Marina. “Ik heb ooit aan mijn vader beloofd om met hem uit een vliegmachien te springen. Spijtig genoeg is het er nooit van gekomen. Dankzij Kamping Kerst kan ik nu een eerbetoon brengen aan één van de grootste hits van mijn vader.” Of Marina schrik heeft? “Wat denk je nu zelf? Ik kijk er naar uit. Ooit zat ik als eerste Vlaamse artieste op een rodeostier tijdens Kamping Kerst, een duosprong zal ook wel lukken zeker?” Laat het liken en delen beginnen.

Kamping Kerst op zaterdag 15 december in de Oktoberhallen in Wieze. 
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Filip Desmedt

  Ge bedoelt uit zo nen oude stilstaanden vliegmachien ? Zo nen ouden DC 9 dat ergens op een oud vliegmachienkerkhof staat ? Zo wel zonder motoren maar wel nog mee een trapken ....

 • johan thyssen

  Bij 1000 likes uit een spaceshuttle

 • Patrizia Drowaert

  Nog te gek voor de carnaval.

 • John Stevens

  Met of zonder Parachute ???

 • Ludo Wouters

  Ze heeft de lat wel erg laag gelegd.