Zeelse judojeugd verovert de provincie

De Zeelse Judojeugd gaat proberen om mooie resultaten neer te zetten op de Vlaamse Interprovinciale Ploegenontmoeting komende Zondag in Nevele.
Copyright : Geert De Rycke De Zeelse Judojeugd gaat proberen om mooie resultaten neer te zetten op de Vlaamse Interprovinciale Ploegenontmoeting komende Zondag in Nevele.

Op 11 november organiseert de Vlaamse Judofederatie haar jaarlijkse Vlaamse Interprovinciale Ploegenontmoeting.

Voor deze competitie vaardigt elke Vlaamse provincie een jeugdploeg af, bestaande uit haar 40 (25 jongens en 15 meisjes) meest talentvolle judoka’s in de leeftijdscategorie U13 (11- en 12-jarigen). Deze ploegen strijden vervolgens om de titel van beste Vlaamse judoprovincie.

Ook dit jaar is Judoclub Zele weer stevig vertegenwoordigd in de Oost-Vlaamse ploeg, niet minder dan 8 judoka’s van de club haalden de selectie en zullen komend weekend het beste van zichzelf geven om niet enkel de naam van de provincie, maar ook die van de club hoog te houden. Met Daphne De Bock, Casper Mincke, Emiel De Maeijer, Ruben De Keijser, Coby Cooreman, Soraya Verhofstadt, Febe De Leenheer en Mustafa Arslan zal maar liefst één vijfde van de provinciale ploeg het rugembleem van Judoclub Zele dragen. Een puike prestatie van onze judoka’s. 

Ben je er graag bij om onze jeugd aan te moedigen? Afspraak vanaf 13u30 in Sporthal Oostbroek, Zeistraat 41 te Nevele. Tot zondag!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.