Verkiezingsdebat in Juvenes

Op donderdag 4 oktober nodigt Jeugdcentrum Juvenes jongeren én lokale politici uit om met elkaar in debat te gaan over hoe jongeren morgen de gemeente willen beleven.
RV Op donderdag 4 oktober nodigt Jeugdcentrum Juvenes jongeren én lokale politici uit om met elkaar in debat te gaan over hoe jongeren morgen de gemeente willen beleven.

Op donderdag 4 oktober nodigt Jeugdcentrum Juvenes jongeren én lokale politici uit om met elkaar in debat te gaan over hoe jongeren morgen de gemeente willen beleven. Elk debatonderwerp zal worden ingeleid met een kort ludiek filmpje waarbij jongeren hun waargenomen problemen voor Zele kunnen aankaarten. Vervolgens is het aan de aanwezige jonge politici om hierop te anticiperen. Op het einde van de ‘Debattle’ krijgen de jongeren zicht op wat de politici van plan zijn met de gemeente Zele. De deuren openen om 18.30 uur. Het debat start om 19 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.