Leren maquilleren als voorbereiding op feestdagen

De feestdagen zijn in aantocht. Dan willen we er ook stralend uitzien. Een schitterende feestmake-up zorgt voor de finishing touch.
Geert De Rycke De feestdagen zijn in aantocht. Dan willen we er ook stralend uitzien. Een schitterende feestmake-up zorgt voor de finishing touch.

In De Wiek toonde Ellen hoe je make-up perfect kan aanbrengen voor de feestdagen.

De feestdagen zijn in aantocht en wie wil er niet stralend uitzien tijdens die dagen? Maar hoe doe je dat nu, die make-up perfect aanbrengen? Ellen Roels van Ellen Beauty & Styling nodigde geïnteresseerden uit om te leren hoe je best aan de slag gaat. Zeven deelnemers zakten af naar De Wiek om het zelf te testen.

“Ik bekijk wat de juiste kleur van oogschaduw, blust en lippenstift is. Het is immers belangrijk dat die kleuren in harmonie zijn met de uiterlijke kenmerken van de persoon”, zegt Ellen. “Uiteraard houden we daarbij ook rekening met de persoonlijke stijl en smaak. Zo voelt iedereen zich goed in zijn vel en kan die thuis gewoon verder aan de slag met de make-up.”

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.